Manual trampoline springen

Algemene info

TrampoFit is een vernieuwend concept waarbij fun en pleisure centraal staan. De workout op de trampoline motiveert je met speelse geluiden en aansprekende graphics. TrampoFit levert een positieve bijdrage overgewicht bij kinderen aan te pakken. Zo werk je op een ontspannen manier aan een gezonde geest en lichaam. Jouw ervaringen en resultaten kun je via de social media delen met wie jij dat wilt. Geheel gratis en handig te gebruiken. TrampoFit. Be a winner!

Download TrampoFit gratis in de Appstore of AppMarket. Doorloop onderstaande stappen van de handleiding. We wensen je veel plezier en succes tijdens het springen op de trampoline.

Handleiding trampoline springen TrampoFit app

  • Stel bij het tabblad Settings je persoonsgegevens in. Je ziet direct jouw BMI score. Heb jij een gezond gewicht?
  • Kies bij het tabblad Targets het doel waar je aan gaat werken. Of upload jouw eigen doel.
  • Ga naar het tabblad Workout. En als je klaar bent om te beginnen druk op Start. Veel plezier!
  • In de aangesloten Shops kun je terecht voor trampolines en nog veel meer. Kijk snel voor de winkel bij jou in de buurt.
  • Veel Succes!

Springen op de trampoline is gezond. Samen met vrienden ben je lekker buiten aan het spelen. Met de TrampoFit app proberen we jou net een beetje meer plezier en variatie aan te bieden. Tegenwoordig komen er steeds meer turnverenigingen met een apart programma voor trampoline springen. Als je trampolinespringen echt als sport wilt gaan kiezen, zou je eens bij de dichtsbijzijnde turnvereniging kunnen informeren.

Lees verder het laatste nieuws en filmpjes.