Trampoline

De trampoline: in het kort

ProLine trampoline. Bewezen kwaliteit

Trampolines zijn inmiddels een vertrouwd beeld in de tuinen van veel gezinnen. En waarom ook niet? Een trampoline stimuleert kinderen aktief bezig te zijn. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat trampolinespringen goed is voor de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel en de conditie. Maar wélke trampoline moet ik nu kopen? Zijn er tips te geven?

Tegenwoordig zijn er vele merken en typen trampolines te koop. Wat maakt de ene trampoline nou beter dan de andere? In het kort komt het hier op neer. Een kwalitatief goede trampoline heeft een sterker randkussen, sterkere veren en een sterker frame. In aanschaf zijn ze wel iets duurder dan de bouwmarkt trampolines. Maar daar krijgt u dan ook veel voor terug. De levensduur van de beschermranden is veel langer en de trampoline springt door de betere veren een stuk fijner. En door de stevige en dikke beschermrand ook een stuk veiliger. Kies daarom voor veiligheid en kwaliteit. Discountprijs.nl heeft voor u een selectie gemaakt tussen goed, beter, en beste kwaliteit trampolines. Dat zijn de merken Game on Sport, Proline en Premium trampolines. Aan u de keuze.

Trampoline ingraven

Een fraaie afwerking van de zijkanten van de trampoline

Een fraaie afwerking van de zijkanten van de trampoline

Wilt u de trampoline ingraven? Dat is een mooie manier om de veiligheid voor spelende kinderen te verhogen. Ze kunnen dan niet van grote hoogte vallen en de trampoline is weggewerkt in de tuin. Voor een fraaie afwerking van de zijkanten zou u een inbouwkit kunnen gebruiken.

TrampoFit, dé trampoline app

Om de fun-factor te verhogen hebben we de TrampoFit app ontwikkeld die gratis is te downloaden op smartphones. TrampoFit is het meest vernieuwende en uitdagende spel voor op de trampoline. Alle sprongen en het calorieverbruik worden nauwkeurig geregistreerd. Spring zo hoog als de Eiffeltoren of de Mount Everest. Het calorieverbruik kun je vergelijken met bijvoorbeeld een glas cola of een portie friet. Spelenderwijs raak je je bewust van wat voeding en beweging voor invloed hebben op jouw lichaam. Overgewicht komt bij een kwart van de Nederlandse kinderen voor. Een groeiend maatschappelijk probleem. Daarom. Spring je fit met TrampoFit.

De opzwepende sounds en coole graphics werken aanstekelijk. Plezier en persoonlijk succes in één. Bij de ontwikkeling heeft gebruikersvriendelijkheid centraal gestaan. TrampoFit is daarom door iedereen te gebruiken, jong en oud.

Download TrampoFit gratis in de AppStore of Android market.

Jouww resultaten en ervaringen kun je met een druk op de knop delen met wie je wilt. Facebook, Twitter, email en meer. Het staat allemaal tot jouw beschikking. Een complete interactieve workout. Geniet er van.

Lees verder onze handleiding voor het instellen van TrampoFit.